При обороти на колата като и подам ряско газ ни са изрязва ами вече като дигни над 2500/Оборота тогава се стряска да се режи .. Alfa 147 TW. Мерси предварително колеги!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със старта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеАми не плаши така колата, ще и докараш някой инфаркт,на TW са им слаби ангелите.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение3 до 4 000 оборота е старта изтрелва ама требва да си играч ще свикнеш ..... сека една кола е такаНа мен ли говориш нещо?
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Колеги колата е със Мотор 1.6 120коня, немисля че и са слаби ангелите , просто това което писах никого ли не му се е случвало и да пише с какво може да ми помогне ... защото ходех до сервизи с нова италианска техника а нищо по въпроса немогат да ми кажат един на друг се питат , и това са ми биле маистори ?Ако някои може да помогне , ще съм му благодарен.
Поздрави: Венци
Comment
-
Привет, Венци!
Ако напишеш от кой град си, сигурно местните ще те напътят къде да си обслужваш колата. Щото, Алфа Ромео е по-специален автомобил, не е просто ... някаква кола. Капиш?
пп Пробвай също с търсачката, може и да намериш нещо по твоя въпрос.
Успех
Comment
-
Виж си графиката при какви обороти колко мощност има и всичко ще ти стане ясно. При 2500оборота конете са може би 60. Тези мотори се чувстват най-добре след 3500 до 5500 оборота.Ако искаш да ти тръгва от 1500-2000 оборота решението е чип/ ремап.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеНа мен ли говориш нещо?
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci321 Покажи съобщениеПри обороти на колата като и подам ряско газ ни са изрязва ами вече като дигни над 2500/Оборота тогава се стряска да се режи .. Alfa 147 TW. Мерси предварително колеги!
сеа ще сманям стъпков мотор.ебати кенефа.най обичам
като на старта ме изреже некой голф или пасат.направо ми иде да я запалим
Comment
Comment